En bitcoin-priskorrektion skubbede kryptoen ned til $ 17.250, hvilket opfyldte analytikernes forventning, da $ 20.000 $ high-time viste sig at være for tæt og alligevel for langt til at overvinde. Bitcoin mistede $ 1.000 på få minutter den 26. november, da den længe ventede korrektion ramte markedet tæt på $ 19.500.

Data erhvervet fra TradingView viste, at BTC / USD oplevede massiv volatilitet natten over onsdag. Efter at have svævet omkring $ 19.500 i dagens handel, oplevede eftermiddagen en periode med baerlig ubeslutsomhed, der resulterede i en gensalg.

Bitcoin genvandt derefter noget opadgående momentum, der hoppede fra $ 17.250 og begrænsede daglige tab på næsten 5%

De fleste analytikere havde allerede advaret om, at de seneste gevinster var et resultat af en tilbagetrækning, blandt dem CNBC-vært Brian Kelly og erhvervsdrivende Tone Vays, som begge for nylig forudsagde et spring til $ 14.000.

I mellemtiden har andre målinger også peget på en truende korrektion. Blandt dem er det populære Crypto Fear and Greed Index, som nu har været på rekordhøje niveauer gennem hele november.

Udveksling af salgstryk kryber ind

I dette tilfælde var tilbagegangen mindre alvorlig, men den kom på linje med investorer med store mængder, der deponerede BTC-mønter til børser; formodentlig sigter mod at indsamle overskud nær Bitcoins $ 20.000 heltidshøjder.

Skaberen af on-chain analyseressource CryptoQuant, Ki Young Ju, opsummeret til Twitter-tilhængere:

”Gennemsnit af alle udvekslingsstrømme steg for et par timer siden. Det indikerer, at hvaler relativt set deponerede $ BTC til børser. Men langsigtede on-chain indikatorer siger, at købstrykket er fremherskende. Jeg tror stadig, at vi kan gå i stykker 20.000 på få dage. ”

Bitcoins tekniske indikatorer understøtter den bullish teori fremadrettet. Men det forventes, at minedriftsvanskeligheden registrerer en 7,3% stigning om tre dage, og hashprocenten fortsætter med at vokse. I skrivende stund cirkulerede BTC / USD $ 17.900 efter en let genopretning fra lokale nedture.