Bitcoin i besiddelse af offentlige virksomheder er steget med 400% på 12 måneder til 3,6 milliarder dollars

Offentlige virksomheder har mere end 3,6 mia. Dollars i Bitcoin, fandt teknologiforsker Kevin Rooke.

Teknologiforsker Kevin Rooke har sporet Bitcoin (BTC) beholdninger af offentlige virksomheder gennem de sidste to år. Ifølge Rooke ejer Bitcoin Evolution offentlige virksomheder nu mere end 3,6 mia. Dollars i BTC.

I 2019 havde offentlige virksomheder kun 20.000 BTC på deres bøger. Dette tal er steget til 105.837 BTC på 12 måneder. Rooke sagde:

”Sidste år havde offentlige virksomheder færre end 20.000 BTC på deres balance. I dag har 19 offentlige virksomheder 105.837 BTC på deres balancer til en værdi af over 3,6 mia. $. ”

I dag er MicroStrategy den største Bitcoin-indehaver med 70.784 BTC, og GalaxyDigital Holdings er et andet sekund med over 16.400 BTC. Square er i mellemtiden det største selskab efter markedsværdi blandt offentlige selskabsejere med cirka 4.700 BTC.

Hvorfor stiger den institutionelle efterspørgsel efter Bitcoin?

På et år akkumulerede offentlige virksomheder alene omkring 85.000 BTC, hvilket svarer til $ 2,67 milliarder.

Denne tendens er en indikation af den hurtigt voksende institutionelle efterspørgsel efter Bitcoin, som den er skildret af den stigende handelsaktivitet på gråtoner og CME.

Grayscales produkter og CME Bitcoin futures-markedet henvender sig begge primært til institutioner, og de har set en massiv stigning i volumen siden midten af ​​2020.

Institutioner øger deres eksponering for Bitcoin på grund af forventningerne om, at BTC i sidste ende kunne udvikle sig til et etableret alternativ til guld.

Midt i stigende inflation og likviditetsindsprøjtning fra centralbanker søger investorer og virksomheder måder til at afdække deres beholdning og porteføljer. Cameron Winklevoss sagde:

”Inflation frarøver dig dit livs arbejde. Den argentinske peso har mistet 50% af sin værdi over for USD de sidste 3 år. Og det siger meget i betragtning af den aktuelle dollarstatus. Ikke underligt søgeinteresse i #Bitcoin går gennem taget. ”

Hvis Joe Biden-administrationen aggressivt introducerer mere stimulus og bestræbelser på at lette de økonomiske forhold, ville det sandsynligvis skabe et mere gunstigt miljø for Bitcoin og guld til at samle sig.

Hvad analytikere forventer i BTC på kort sigt

På trods af det overbevisende makromiljø er analytikerne i en overskuelig fremtid lidt forsigtige.

I det større billede siger makroanalytikere stadig, at de læner sig mod det bullish scenarie for Bitcoin. Alex Krüger, økonom og Bitcoin-forhandler, sagde:

“$ BTC sidder fast i et interval inden for et interval: 29K-35K. Det kan bryde begge veje. Den vigtigste årsag til, at jeg læner bullish, er renten. Overflod har skylt systemet dramatisk, hvilket afspejles i faldende priser. Dette er et tyremarked, og handlende er nu baisse. Det er bullish. ”

Der er også forventninger om, at flere institutioner vil akkumulere Bitcoin i de kommende uger på grund af lysere markedssentiment.
Ugentlige BTC-permanente futuresfinansieringsrater. Kilde: Data om digitale aktiver

Oven i dette er derivatmarkedet nulstillet, hvor futuresmarkedet bliver mindre overfyldt. Den erhvervsdrivende bemærkede yderligere:

”Finansieringen er enten flad eller negativ. Perpetuals handler under spot. Perp-spot-grundlaget har ikke været negativt for længe siden valget til november, og det årlige kvartalsgrundlag er faldet fra 25% -28% for en uge siden til 7-10% nu. Alt synger af en sund afkøling. ”